COVID-19: U blijft welkom bij Mister Floor!

De Mister Floor winkels vallen onder de essentiele winkels. Wij ontvangen u dus graag zonder afspraak! Uiteraard stellen wij uw veiligheid en die van onze medewerkers voorop. Alvast onze dank om de huidige voorschriften op te volgen! Wij helpen u graag coronaveilig verder in onze winkels.

header verkoop 002

Mister Floor verkoopt uit ruime keuze:

Parketvernissen, parketoliën, boenwassen, vulmiddelen, lijmen, en alle producten voor de behandeling en onderhoud van andere vloeren zoals: marmer, tegelvloeren, vinyl, tapijt, enz.

 • De afwerkingproducten voldoen aan de VOS-normen en zijn bovendien n-methyl pyrrolidon vrij!

  De DevoNatural parketvernissen "blekend mat" en "mat geolied aspect" zijn de topproducten voor matte verzegeling van houten vloeren!

  finish-bleaching-matt-groupDe Woodboy producten (www.woodboy.be) genieten reeds 33 jaar de faam van kwalitatief en gemakkelijkdoe-het-zelf-systeem voor de behandeling van parket en plankenvloeren.

  DevoNatural producten zijn qua kleuren en afwerking de trendproducten voor de parketteur.

  high-solid-oil-pure-group
  DevoNatural High Solid parketolie is een transparante, matte, verhardende, natuurlijke olie op basis van Soja-, Tung-, Lijnolie, enz. Een éénlaag-systeem klaar voor gebruik! Met UV+ filter tegen vergeling, hoog gehalte aan vaste stoffen en voldoet aan de VOC norm 2010.

  A
  lle producten zijn ook verkrijgbaar in grootverpakkingen van 10 liter voor de professionele gebruiker!

Schuurmaterialen

 • Het antistatisch schuurmateriaal, op basis van “zirkonium, aluminium oxide en silicium”, geniet een “langere levensduur”. Meer schuren voor minder geld!

schuurmateriaal 018

schuurmateriaal 019

Merken:
Woodboy, Stoneboy, Tapiboy, DevoNatural, Deva,
Woca (Trip Trap), Novita, Festool, Numatic, Dinac, enz.

Productoverzicht

Hier vindt u het productoverzicht van Mister Floor.

Meer

DevoNatural

Professional parquet products

Ettelijke prestigeprojecten werden met DevoNatural gerealiseerd tot ver in het buitenland en vele klanten vonden inmiddels de weg naar een productlijn die zich in alle opzichten onderscheidt!

www.devonatural.be

devonatural 034

De productformules zijn tot stand gekomen door toepassing van vele jaren parketervaring en aanwending van de recentste technologieën. Alleen de beste grondstoffen worden gebruikt en de productie gebeurt volgens de hoogste kwaliteits- en ecologische normen.

DevoNatural biedt u onder andere :

 • De juiste parketlijm voor iedere ondergrond.
 • Onzichtbare ultramat parketafwerking.
 • Natuurgetrouwe parketkleuren.
 • Van gebleekt tot diep zwart of puur natuurlijke uitstraling.
 • Veilige verouderingsproducten, enz.

See and feel the difference !

Woca

De filosofie voor houtbescherming

Hout is een natuurproduct. Met een behandeling die de natuurlijke kwaliteiten van hout garandeert blijft het oppervlak duurzaam, mooi en sterk.

Volgens deze filosofie werkt WOCA Denmark al ruim 30 jaar heel bewust aan de ontwikkeling en verbetering van effectieve producten voor houtverzorging.

www.woca.be

woca 015

Met hart voor het milieu werd uit natuurlijke grondstoffen een compleet assortiment vervaardigd. De op elkaar afgestemde producten voor de bescherming van hout, binnen en buiten, zijn hiervan het resultaat.

Met WOCA houtbehandelingsproducten beschermen en verzorgen we onze kostbare houten vloeren, zodat ze goed bewaard blijven.

Gratis offerte aanvragen
Vraag hier gratis en vrijblijvend uw offerte aan voor het renoveren of plaatsen van uw vloer.
Ik had graag gratis en vrijblijvend een offerte voor: