COVID-19: U blijft welkom bij Mister Floor!

De Mister Floor winkels vallen onder de essentiele winkels. Wij ontvangen u dus graag zonder afspraak! Uiteraard stellen wij uw veiligheid en die van onze medewerkers voorop. Alvast onze dank om de huidige voorschriften op te volgen! Wij helpen u graag coronaveilig verder in onze winkels.

Mister Floor - Weblinks

Devomat Industries

Devomat Industries - Pionier en voorloper in parketbehandeling - biedt “alles onder één dak” voor de parketteur. Het is de hoofdleverancier van Mister Floor!

www.devomat.be

DevoNatural

Volledig assortiment milieuvriendelijke producten voor het kleuren, afwerken en onderhouden van parket en plankenvloeren!

www.devonatural.be

Woodboy

Woodboy Plus is een compleet doe-het-zelf systeem voor het schuren, afwerken en onderhouden van parket en plankenvloeren! Dit systeem van Devomat Industries, is de spil van de verhuurafdeling!

www.woodboy.be

Numatic

Numatic produceert een uitgebreid programma van huishoudelijke, professionele en industriële schoonmaak- en onderhoudsmachines. Mister Floor biedt u het volledige Numatic assortiment!

www.numatic.nl

Festool

Festool heeft zich met perslucht- en elektrisch gereedschap "voor het beste resultaat" gericht op de behoeften van de vakman en biedt een variatie aan productie gereedschappen die voldoen aan alle professionele praktijkeisen. Mister Floor biedt u het volledige Festool assortiment!

www.festool.be

Woca

Mister Floor is tevens officieel verdeler van Woca (Trip-Trap) producten.

www.woca.be

Parquet De Flandre

De samengestelde parketten van het kwaliteitsmerk Parquet De Flandre staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid.  Mister Floor biedt u het volledige Parquet De Flandre assortiment!

www.parquetdeflandre.be

Quick-Step

Quick-Step is ervan overtuigd dat 'de wereld waarin je wil wonen' meer is dan een wereld van mooie interieurs. Het is ook een wereld die ons natuurlijke milieu eerbiedigt. Daarom blijven wij ons als bedrijf inspannen om de ecologische impact van onze producten en processen tot het minimum te beperken. Elke dag zoeken wij nieuwe manieren om in het gehele productieproces van Quick-Step te recyclen, te beperken, te hergebruiken, te recupereren en te vernieuwen. Mister Floor biedt u het volledige Quick-Step assortiment!

www.quick-step.com

Balterio

Balterio laminaatvloeren bieden u de beste prijs-/kwaliteitsverhouding in een breed assortiment kleuren en stijlen. Balterio® is trots op de vormgeving en de duurzaamheid van haar vloeren en haar verbintenis om sterke en betrouwbare garanties na te komen. Mister Floor biedt u het volledige Balterio assortiment!

www.balterio.be

Ecobam

Het Ecobam assortiment biedt een brede waaier aan innovatieve bamboe interieur- en exterieurtoepassingen voor o.a. constructie, tuinschermen, vloeren, parketten, meubelpanelen, keukenbladen en fineer. Mister Floor biedt u het volledige Ecobam assortiment!

www.bamboe-ecobam.be

 

 

misterfloor logo block

Gratis offerte aanvragen
Vraag hier gratis en vrijblijvend uw offerte aan voor het renoveren of plaatsen van uw vloer.
Ik had graag gratis en vrijblijvend een offerte voor: