Parket laten schuren in Ninove?

Huur een vakman via Mister Floor in Ninove!

Mister Floor Service

Vakbekwaamheid en persoonlijke dienstverlening


Je parket laten schuren: goed idee. Een houten vloer renoveren kan immers een delicate klus zijn. Een vakman van Mister Floor kent de kneepjes van het vak. Hij beheerst alle schuurtechnieken tot in de puntjes. En weet precies welke aanpak het best past bij jouw parketvloer.

Het resultaat: een piekfijn gerenoveerde houten vloer die aan al je wensen voldoet. Dát is het effect van je parket laten schuren door een vakman.

mister floor parketschuurmachine huren Edegem

mister floor parketschuurmachine huren aan het werk edegem

Vakmanschap en advies

Parket laten schuren in Ninove


Verfresten, lijm, oneffenheden… Een oude houten vloer laten schuren is in tal van situaties dé oplossing. Want met de juiste machines en aanpak, wordt elke parketvloer weer als nieuw. Een vakman van Mister Floor werkt volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Je vakman hanteert kwaliteitsnormen die jou een perfect resultaat garanderen. Het internationaal geregistreerde kwaliteitsmerk “Mister Floor” verzekert je van ambachtelijk vakwerk in alle omstandigheden.

Wil je jouw parket laten schuren? Dan zijn de methodes van jouw Mister Floor vakman de slimste keuze.

Houten vloer laten schuren met Mister Floor Service

Mister Floor Service


Je parket laten schuren, daarvoor vertrouw je niet op eender wie. Je Mister Floor Service vakman is een geschoold professional, die zichzelf gespecialiseerd heeft in renovatie- en onderhoudstechnieken voor jouw vloer.

mister floor parketschuurmachine huren van de vloer eten edegem

Waarvoor kan je rekenen op je Mister Floor Service vakman?


Je vakman beschikt over de meest moderne machines, reinigingstechnologie en afwerkingsproducten. Dit deskundige team is jouw garantie op een vloer die eruit ziet als nieuw.

© 2022 alle rechten voorbehouden. Mister Floor is een divise van Devomat Industries NV. (0420.241.909)